Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

0 ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΙ




ΣΚΕΤΟ από γκιουβέτσι....

 
Και επειδή στην κουζίνα, ΤΙΠΟΤΑ δεν πετάμε και τα υλικά μας, όπως και τα περισσεύματα από τα φαγητά μας, τα διαχειριζόμαστε με σύνεση, αγάπη και τα φροντίζουμε επιμελώς...
Τα κρατάμε στην συντήρηση ή στην κατάψυξη και όταν βιαζόμαστε ή ξεμμένουμε από ιδέες, τα ανασύρουμε και φτιάχνουμε νόστιμα φαγάκια για την οικογένεια μας....
Έτσι λοιπόν, σήμερα που είχα δουλειές, βγάζω το μπολ που είχα μέσα την σάλτσα από το κοκκινιστό μοσχαράκι , με τις τηγανητές πατάτες, που φάγαμε το Σάββατο.....
Πήρα φόρα και την ρίχνω στην κατσαρόλα....ρίχνω μέσα ζεστό νεράκι, γιατί η σάλτσα ήταν πηχτή και όταν πήρε βράση, έριξα μέσα κριθαράκι μέτριο......
Το ανακάτευα συνεχώς να μην μου κολλήσει και σε 10 λεπτάκια ήταν έτοιμο...
Το άφησα λίγο και όταν το έβαλα στο πιάτο του έριξα και λίγο τριμμένο τυράκι...
Αλλά τι σας λέω τώρα;;; Υπάρχει μανούλα που δεν έχει κάνει το σκέτο γκιουβέτσι;;;;
 
ΚΑΜΙΑ......

 
Καλή επιτυχία


Κατερίνα Μαλαχία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειμαι μελος

Translate

 

Αλμυρά και Γλυκά Μυστικά Template by Ipietoon Cute Blog Design