Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

0 ΠΙΤΣΑΚΙΑ







ΠΙΤΣΑΚΙΑ


Λοιπόν.....χωρίς περιστροφές και πολλά λόγια σας το λέω...δεν είναι μεγάλη, δεν είναι στο ταψί....
Είναι μικρά νόστιμα και ζουμερά πιτσάκια....
Δέκα ωραία πιτσάκια που μόλις βγήκαν....και πριν μπουν τα  περιποιήθηκα δεόντως....
Ωραίο ζυμάρι τους έφτιαξα , καλό τυράκι τους έβαλα, ζαμπόν και μπέικον μου τα ζήτησαν, η ντομάτα και η πιπεριά παρέα με την ρίγανη μπήκαν μόνες τους γιατί έτσι ήθελαν, τι άλλο να έκανα;;;;
Τα έβαλα και 'γώ στον φούρνο να μάθουν αυτά...

Αν σας αρέσουν οι πίτσες και τα πιτσάκια κάντε τα για να περνάει η ώρα σας....

 
Υλικά 


10 μικρές πίτες για σουβλάκια ή Κυπριακές
200 γρ.τυρί ένταμ
6 φέτες μπέικον
7 φέτες ζαμπόν ή πάριζα
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
Κέτσαπ
Ρίγανη


Εκτέλεση


Τρίβετε το τυρί στον τρίφτη για την ντομάτα.
Κόβετε σε κυβάοκια μικρά το μπέικον και το ζαμπόν.
Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια.
Στρώνετε τα πιτάκια στο ταψί και τα αλείφετε με λίγη κέτσαπ.
Ρίχνετε επάνω το τυρί τα αλλαντικά και τις πιπεριές.
Πασπαλίζετε με ρίγανη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 190β.

Καλή επιτυχία

Katerina Malachia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειμαι μελος

Translate

 

Αλμυρά και Γλυκά Μυστικά Template by Ipietoon Cute Blog Design